Om oss

Välkommen till 

Kooperativ hyresrättsförening Källvägen i Bålsta

I centrala Bålsta på Källvägen finns 65 lägenheter producerade 2008.

Bostadsområdet ligger endast fem minuters promenad till affärer, apotek, bibliotek, vårdcentral m.m. Inom gångavstånd finns även kommunikationer som pendeltåg, fjärrtåg och bussar.

Lägenheterna är grupperade runt en innergård mot vilken uteplatser och balkonger i huvudsak är placerade. Finns två parhus som har sina uteplatser mot Stockholmsvägen liksom några lägenheter som har mot Lidl samt några mot väster i riktning mot ”Gamla Bålsta”.

Lägenheterna om 2-4 rum och kök upplåts som kooperativa hyresrätter genom Kooperativa Hyresrättsföreningen Källvägen som hyr av Håbohus AB som både äger och förvaltar fastigheterna genom ett blockhyresavtal. Till hyresrättsföreningen hör även en samlingslokal och en övernattningslägenhet.

En förutsättning för att flytta in i den Kooperativa Hyresrättsföreningen Källvägen är att man både betalt en medlemsinsats och en upplåtelseinsats. Medlemmarna (de boende) i Kooperativa hyresrättsföreningen Källvägen väljer styrelse som har att verka utifrån föreningens stadgar